Meniu

+40 0726 565 369,
Bun venit la Cabana Schiorilor din Rasnov, Judetul Brasov!
DSC00303.JPG
Doriti sa petrecti timp in mijlocul naturii? Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de nerefuzat. Indiferent ca doriti sa faceti : team building, doriti sa veniti cu copilasii in tabara, serbati o onomastica sau alt eveniment, doriti sa va campati in rulota sau in cort, noi avem solutia ideala.

Complexul turistric Cabana Schiorilor se afla situat la 9 km de orasul Rasnov pe traseul Rasnov-Valea Glajeriei -Malaiesti, in Parcul Natural Bucegi, intr-un loc destinat linistii si sportului, unde muntii se opresc la marginea raului, unde zgomotul orasului ramane doar o amintire ce se pierde in anteul pasarilor si susurul apei.
TARIFE INCEPAND DE LA 30 RON/PERSOANA/NOAPTE CU TOATE FACILITATILE SI ACTIVITATILE INCLUSE.Contra cost: ATV-uri,Snowmobil si foc de tabara.
Tariful se stabileste in functie de numarul de persoane care se cazeaza, mesele dorite si noptile de cazare.Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

0726565369.
FOC DE TABARA – la cerere contra cost
Inchirierea cabanei cu pensiune completa:
Tariful depinde de numarul de persoane care se cazeaza,noptile de cazare si varianta de meniu aleasa.Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
Sala de conferinte : 50 lei/ zi
Coffee break : 5 lei /persoana
Pentru evenimente tortul este oferit din partea casei.
BRASOV, Loc.Rasnov, Str.Glajeriei nr.120, Tel: 0755-774-965, e-mail: cazare.complex@gmail.com, web: cabanaschiorilorwebdesign.ro ; Coordonate GPS: Lat.45.508485, Long. 25.460615
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one